Openingstijden ruitershop

Maandag[

Dinsdag 

12:00 tot 18:00

Wo t/m Vrijdag  10:00 tot 19:00
Zaterdag  09:00 tot 17:00

Adresgegevens

Bemelmans Ruitersport
Vaesrade 4
6361HH Nuth

Contactgegevens

Ruitershop  0031(0)455241972
Manege  0031(0)455241972
Mobiel  0031(0)622261743
Telegram APP https://t.me/Bemelmans
Gasterij  0031(0)622760230
Fax  0031(0)842203219
E-mail info@br4u.nl

www.instagram.com/bemelmansruitersport/

https://www.facebook.com/Bemelmans-Ruitersport-1424387091152358/

Bedrijfsgegevens

Kvk  14097095
BTW  NL819126627B01

 

Historie

Hoe is Manege Bemelmans ontstaan?

Harrie Bemelmans met Pirata van Sjir Habets de melkboer uit Hoensbroek. Op het CH te Hulsberg aan de Wissengracht, vrijheidsdressuur trok een groot publiek aan het was ook wel speciaal wat er toen allemaal mogelijk was met een paard.

Lees meer

Openingstijden & Hoefsmeden afhaalpunt .

Open in deze tijden: Van 10 tot 17 uur (daarna gaan we bezorgingen regelen) Postnl heeft het razend druk, wil je zeker zijn kom het afhalen.

Wij blijven geopend! Je bent welkom in onze winkel voor alle essentiële benodigdheden voor jou en je paard. We houden rekening met de geldende maatregelen zodat iedereen veilig kan komen winkelen.
Natuurlijk kun je ook altijd artikelen bestellen per Tel. / App 0622261743 of mail info@bemelmansnooitvangehoord.nl
Wij zijn een essentiële Paardensportwinkel, in het kader van dierenwelzijn kunt u het Voer, Voedingsupplementen enz blijven afhalen, aan de Take Away balie.

Andere spullen mag u afhalen mits u vooraf besteld, 

Lockdown: click en collect mag weer wel

De deuren moeten dicht in de retail, de enige manier om te verkopen is click & collect: mensen bestellen online en betalen vooraf online of bij het afhalen in de winkel. Daar hoeft geen tijd meer tussen te zitten,

Na onze eigen corona besmetting in 2020 en het enten in 2021 dachten we het loopt niet meer zo een vaart, dus we gaan nog steeds voor het Shop local en fysiek contact tussen onze klanten. Kijken, Passen, Voelen, Proeven

Alleen dachten wij nu gaat het de goeie kant op Online hoeven we geen vaart achter te zetten, Online zijn wij naast de millieu belasting van al de rondrijdende busjes nog steeds niet overtuigd. Iedereen besteld meer als nodig en stuurt geweoon retour, het kan niet uitblijven dat dit Gratis blijft, de winkels die dit niet doen betaal je onnodig teveel. De Winkel die altijd verzendkosten rekent heeft de eerlijkste prijs, ook retour sturen kost in veel landen al geld.

 

De Jeugd groeit ermee op, wij denken dat we mee zullen moeten gaan. Maar wij tellen altijd handlingkosten, en zouden het liefst niks retour willen. Wat vind jij van dit idee?  Kopen en het is en blijft van jou, voor een ongekende vaste lage prijs.

Bij opruimings deal mag dit, wordt vervolgt

Hoefijzerprodukten nog steeds op bestelleng alles leverbaar

Het ene Hoefijzer is het andere niet, steeds in ontwikkeling. Na een periode van samenwerking met Reindert Kersten van AGR in Elsloo konden wij een gedeelte overnemen van hem zijn Groothandel. Uiteraard is de ervaring van hem nog niet zo snel te evenaren, maar gaandeweg is onze kennis groter. Mede dank van al de hoefsmeden voor hun kennis en Mustad (Wilbert Kruithof) voor hun ondersteuning, zij weten het en leveren wat we nodig hebben.

Maar met merken als Rokale, Kevin Bacons en diverse hoefijzermerken was hij een onmisbare schakel in het Zuiden. Ook wij trachten daarbij onze weg te vinden, Sportpaarden lopen steeds liever op een hoefijzer welk past bij hun gebruiks gemak.

De beste hoefijzers voor een goede prijs is ons doel, uiteraard heeft elke hoefsmid zijn voorkeur en wij willen deze ook van dienst zijn.

- Hoefijzers, Raspen, Renetten, kapmessen, Nagels, leren zolensteeds uit voorraad beschikbaar

- gereedschappen is de handel zo divers doen wij via onze partner van Mustad, goed aan de prijs, en elke kwaliteit leverbaar.

Bemelmans Ruitersport 4 U biedt

In ook in onze ruitershop kunnen Hoefsmeden vanaf heden ook terecht voor de meeste gebruikte Hoefijzer merken:

  • Zo loopt een sportpaard op een hoefijzer dat het sporten hem makkelijk maakt.
  • Mustad is een zeer inovatief merk in de Benelux
  • Ijzers verslijten nogal eens 
  • Raspen o.a.Save Edge, Bassoli, Heller
  • Renetten
  • Kapmessen
  • ook hier werkt onze slogan wat wij niet hebben bezorgen wij u indien nodig

Uiteraard kunnen wij de toebehoren welke wij niet allemaal op voorraad hebben op korte termijn bezorgen.

Hoef verzorging producten van Kevin Bacon's neemt bij de hoefsmeden in de UK een steeds groter aandeel in de omzet, voor veel hoefsmeden niet overal bekend, vraag bij ons naar de interessante voorwaarden als Groothandel voor Limburg kunnen wij u een interresant aanbod doen.

tl_files/bemelmans/inhoud/ruitershop/kevin-bacons-logo.jpg

Onze ruitershop

123