Openingstijden ruitershop

Maandag

10:00 tot 18:00

Di t/m Vrijdag  10:00 tot 19:00
Zaterdag  09:00 tot 17:00

Adresgegevens

Bemelmans Ruitersport
Vaesrade 4
6361HH Nuth

Contactgegevens

Ruitershop  0031(0)455241972
Manege  0031(0)455241972
Mobiel  0031(0)622261743
Telegram APP https://t.me/Bemelmans
Gasterij  0031(0)622760230
Fax  0031(0)842203219
E-mail info@br4u.nl

www.instagram.com/bemelmansruitersport/

https://www.facebook.com/Bemelmans-Ruitersport-1424387091152358/

Bedrijfsgegevens

Kvk  14097095
BTW  NL819126627B01

 

Historie

Hoe is Manege Bemelmans ontstaan?

Harrie Bemelmans met Pirata van Sjir Habets de melkboer uit Hoensbroek. Op het CH te Hulsberg aan de Wissengracht, vrijheidsdressuur trok een groot publiek aan het was ook wel speciaal wat er toen allemaal mogelijk was met een paard.

Lees meer

HPC Beekdaelen

Bedankt aan allen die ons steunen, STUUR DEZE LINK GERUST DOOR NAAR JOU VRIEND / VRIENDIN OP ONZE MANEGE (mits je lease of stalklant bent)

Altijd een lesovereenkomst

Bij ons als lid van de Manege zijn alle ruiters verplicht met ons een lesovereenkomst te sluiten. Hieraan  Tevens is hieraan een ongevallenverzekering gekoppeld en is hiermee duidelijk voor de verzekeringsmaatschappij dat u klant bent bij HPC Beekdaelen.

Vervolg lessen na jou privé lessen  lesovereenkomst!

Met alle leerlingen die in de groepsles of in de privéles rijden sluiten wij een lesovereenkomst af. De lesovereenkomst is tevens een aanvraagformulier voor het Manege , de collectieve ongevallenverzekering en . Dit kan per kalenderjaar, wanneer je alleen lid bent voor de lesovereenkost of per lopend jaar clublid incl. lesovereenkomst waarbij je diverse kortingen geniet.

Leskaarten

Een kwartaalkaart, geeft korting omdat u vóór aanvang van het kwartaal uw lessen betaalt en omdat u verplicht bent deze in dat kwartaal op te rijden.

Na het kwartaal vervalt uw kaart, ook als er nog lessen "over" zijn. Deze lessen kunnen niet meer ingehaald worden in het volgende kwartaal. Onze kwartalen beginnen 1 febr, 1 mei, 1 aug, 1 nov.

Opzeggen van de kwartaalkaart dient minimaal één maand voor het verstrijken van het kwartaal te gebeuren.

Als u een keer niet kunt paardrijden op uw vaste dag, haal dan binnen het lopende kwartaal in, op een dag dat u wel kunt komen.

Uw les afzeggen kan, doe dit echter tijdig via info@br4u.nl of tel. Watssapp / 0622261743Afzeggingen dienen 24 uur voor aanvang van de lestijd binnen te zijn. Later binnen gekomen afzeggingen worden, ongeacht de reden, beschouwd als wel te zijn gereden en worden afgeschreven van uw kwartaalkaart respectievelijk als losse les in rekening gebracht.

Het gehele jaar gaan de lessen door behalve twee weken in de zomervakantie, de beide kerstdagen en nieuwjaarsdag, carnavals maandag & dinsdag. Denk hieraan i.v.m. het afzeggen en inhalen van uw les.

Alle lesgelden en overige diensten dienen in onze Ruitershop voldaan te worden. Een losse les dient vóór aanvang van de les betaald te zijn.

Losse les vanaf € 24,- per x of het goedkoopste abbonnement 15.91 per x

ABBONNEMENTEN:

12 maanden per jaar € 77.50 p.mnd & 4 kwartalen per jaar € 200 p/kwrt hierbij is het 48x rijden en 2 lessen Gratis    < onze kwartalen starten per 1 febr/ 1 mei/ 1 aug/ 1 nov , de Gratis lessen zijn alleen als men 12 maanden of 4 kwartalen afrekent, ook de inhaal lessen zijn alleen mogelijk wanneer men de abbo regels naleeft daarvoor geniet u korting.

NIEUW: Privé training gevorderde van onze instructeur, vanaf € 25,- per half uur ( zelf voor pony/paard <lease / stallingsklant> zorgen) beginners stromen ten alle tijden door naar de groep.

Daarnaast gelden uiteraard ook onze standaard huisregels:

  • Ruiters te paard dienen te allen tijde een cap te dragen
  • Longeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde circel/piste
  • Het is verboden afval achter te laten op het gehele terrein
  • Het is niet toegestaan met uw paard op het gras te lopen, gebruik hiervoor de beklinkerde paden
  • Je wordt geacht de mest van uw paard in de ring/ pistes zelf op te ruimen
  • Gelieve uw paard niet op de bakranden en omheining te laten bijten
  • Wanneer dierenmishandeling wordt geconstateerd kan de organisatie de betrokkenen toegang tot het centrum ontzeggen.
  • Het betreden van het terrein van HPC Beekdaelen / manege Vaesrade geschiedt op eigen risico. De organisatie sluit uitdrukkelijk aansprakelijkheid voor het ontstaan en de gevolgen van ongevallen uit, alsmede de aansprakelijkheid als gevolg van verlies, diefstal of beschadiging van goederen waarbij deelnemers, medewerkers, bezoekers, paarden of materialen betrokken zijn

======================================================================


Wedstrijden, Kampen Clinics

Elke laatste zaterdag van de wintermaanden zijn er Dressuurwedstrijden, in de zomermaanden en vakantie's afgewisseld met ponykampen en clinic's

Veiligheid

Veiligheid staat binnen onze bedrijfsvoering hoog aangeschreven en zodoende  worden elk jaar tal van investeringen gedaan om ook in de toekomst een veilige accommodatie te garanderen